3. januar 2011

Så stort som Frankrig og Tyskland tilsammen

Ja, det er oversvømmelsen i Australien nu. Det er slet ikke til at fatte, hvor meget vand der er der!
Stakkels mennesker...
Så er vi nu engang noget heldigere stillet med vore snemasser, da de i fast form ikke gør alvorlig skade.

-----

8 kommentarer:

  1. Du minder om et generelt problem i det her lille land. Der skal ikke de store udsving i vejret før danskerne brokker sig og syns verden er ved at bryde sammen. Og vi er jo på ingen måde RAMT som andre steder i verden hvor folk dør af oversvømmelser eller hvor det er så massivt stre områder som i Australien.
    Ha en god dag :-))

    SvarSlet
  2. Hehe, ja, Annette. Da sneen startede i november, sad jeg og krummede tæer og ventede på katastrofealarmklokkerne blev sat i gang. Og ganske rigtig blev bæltekøretøjer indsat vistnok i Vestjylland efter de første 10-20 cm. sne...

    Jeg har en ven på Grønland, der morer sig enormt over danskernes forhold til sne. Jeg har svært ved at argumentere med ham om det, for han har ret.

    God dag til dig også :)

    SvarSlet
  3. Ja nogen gange får medierne os til, at kører i selvsving - så er det en god ide lige stoppe op og slå fornuften til igen :-)

    SvarSlet
  4. Runa> Helt sikkert. Jeg har rigtig mange dage undret mig over, hvad det var for frygtelige kørselsforhold, der skulle være udenfor min dør. Jeg har ikke haft en eneste dag, hvor jeg ikke kunne køre på arbejde. Roligt og efter forholdene selvfølgelig men slet ikke umuligt eller svært.

    SvarSlet
  5. Ja den melding satte lige størrelses forholdet i perspektiv.. Men der bor altså kun ca. 20 mil mennesker i Australien, på et område på størrelse med USA.. såhh det hører nok også med til historien. Og det er ikke for at forklejne deres problemer overhovedet. de har masive problemer med vand i store områder.
    Du må have en god aften. :-)

    SvarSlet
  6. Inge> Havde det område været lige så tætbefolket som Frankrig og Tyskland, ville der nok være mere end 10 døde. Men det er stadig ufatteligt stort et område!

    SvarSlet
  7. Du har fuldstændig ret, det er et enormt område, og jeg håber virkelig for dem der bor dernede at vandet snart begynder at aftage i stedet for at tiltage.

    SvarSlet
  8. Inge> Ja bestemt. Send noget af det vand til tørkeramte områder i stedet.

    SvarSlet