5. februar 2011

Er DU klar til forår?

Inge viste, at der er forår på vej i hendes have, så jeg bare MÅTTE ud og se, om der var tegn i min have også. Det var der! Se bare her :)))


-----

9 kommentarer:

Runa sagde ...

Skønne forårs billeder - det kan kun for langsomt blive forår :-)

Inge sagde ...

Det er helt vildt så meget der pludselig stikker hovedet op, skønt at se.. :-)

Lene sagde ...

Jeg er klar! Her er foråret en realitet, men det kan nu vende igen ☺

Rejen sagde ...

Jeg er også klar til foråret, dejligt med forårstegn og dejligt at det er lyst længere om eftermiddagen..:-D

FruE sagde ...

Note til mig selv. Næste hus skal have en minimal enkel have kun med græs. Elsker synet af smukke haver, men kan simpenthen ikke finde interessen for, at rode i den.

Men dejligt, at foråret snart kommer :-)

Pia sagde ...

I sidste weekend, var jeg på jagt i vores have, hvor både krokus, vintergækker, påskeliljer, hyacinter tittede op af jorden. Og mine erantis var allerede i blomst (et enkelt sted) :-)

Annette's space sagde ...

Jeps...jeg er i den grad klar til forår, MEN jeg er også mentalt forberedt på endnu en omgang sne og kulde (jeg tror nemlig ikke det er ovre endnu).
Skønne billeder af forårstegn...knus

Koh-I-Noor sagde ...

Jeg er også bevidst om, at vi sagtens kan få mere vinter, men der er noget universelt stort i, at alle de små spirer sender lovord til os om, at foråret ER på vej. Det er lige som om de blinker med et øje og siger "Jo, den er god nok ;)"

Dorte H sagde ...

Smukt forårs-patchwork.

Vores have er ikke helt i forårsgear endnu, og de sidste par dage er jeg ikke kommet hjem før tusmørket er faldet på. Men i næste uge må jeg ud og se mig lidt bedre om.