1. oktober 2011

ABC Scandinavia - S

I ABC Scandinavia er det tiden at skrive om et emne, der starter med S. Jeg har denne gang valgt SPIND som i edderkoppespind.

Jeg skal hilse og sige, at det er ekstremt svært at fotografere spind med et ganske almindeligt auto-kamera, men med lidt snilde er det ikke umuligt. Jeg har været i haven her til morgen og gøre forsøget, og her er de bedste resultater. Jeg synes selv, jeg er sluppet ret godt fra det. ;)

8 kommentarer:

Rasmine sagde ...

Det er virkelig imponerende smukt!

Maybritt sagde ...

Hvor ER de flotte - meget fint fotograferet :)

Unknown sagde ...

Det er jo rene mesterværker c",)

Skt.Helena sagde ...

Flotte billeder du har fået taget. Men fy for pokker hvor har du været tæt på de edderkopper!! :-)

Melusine sagde ...

Bildene ble veldig flotte, spesielt godt liker jeg det andre med vanndråpene som ligner perler på snor :)

Jørgen sagde ...

De er slotte, de billeder af spind du har fundet i haven. Særligt vanddråberne kan jeg godt lide. Sådan så alle spind ud her til morgen, hvor tågen lå tæt.

Mona sagde ...

Tycker du har lyckats väldigt bra. Kul att du fått med spindeln på några av bilderna. Mittenbilden är väldigt spännande. Tänk vilket arbete spindlarna lagt ned!

Daisy sagde ...

Edderkoppespind er så fantastiske. Jeg bliver altid fortrydelig, når jeg uforvarende kommer til at ødelægge et - altså udendørs. Indendørs har de ikke noget at gøre i mit hus - men jeg forsøger oftest at gelejde edderkopper og andre insekter ud i levende live. Nogen synes, det er skørt, at jeg ikke bare splatter dem ud.