28. januar 2012

ABC Scandinavia - G

ABC Scandinavia er kommet til bogstavet G. Jeg vælger G som Genbrug.


Disse fine sorteringskrukker stod flere steder på Rihana Resort i Egypten. Men jeg er ret sikker på, at det er fup og sikkert noget der er stillet op for at få ros for miljøbevidsthed hos gæsterne. Personalet havde også sorteringscontainere, men disse var helt klart fup, for alt kom i alle containere.

Egypten har et stort affaldsproblem. En tur gennem ørkenen viser det tydeligt. Affaldet bliver dumpet i sandet og vinden spreder det ud overalt. At vi andre ikke synes, den slags er ok, ændrer ikke på deres egen holdning til det. De har formodentlig ikke et problem, så længe der er ørken nok, og det er der.

I Cairo forholder det sig en smule anderledes, da man ikke kører affaldet udenfor byen, men blot sætter sit affald på gaderne. Bilerne kører blot udenom de voksende bunker, og sådan er det bare. Jeg tvivler på, de overhovedet ser affaldet.

Flere emner med G her.

6 kommentarer:

Rasmine sagde ...

Måske er de også en del af en kampagne - og dekorative er de i alt fald.

Anonym sagde ...

Det er trist at det er sådan og man må håbe at ægypterne får ændret deres holdning lige så stille og roligt som vi andre har haft mulighed for igennem tiden.

Men de er da flotte at se på

Koh-I-Noor sagde ...

Ja, jeg tror Tui har krævet noget miljøbevidsthed, men det tager jo tid at indføre en sådan forandring. Det skal nok komme en dag :)
Man må give dem at deres genbrugsindsamling er en del flottere end vores :)

Koh-I-Noor sagde ...

De er rigtig fine ja Ihlja :)
Miljøbevidsthed står nok ikke som den første opgave at løse, og det er sådan set forståeligt. Egypterne har større opgaver at løfte først, men det er de heldigvis godt i gang med. Årsdagen for revolutionen var mens jeg var der. En festdag og en stor dag :)

LikeBree sagde ...

Sådan nogle ville man da gerne have stående :-)
De er super fine, trods en noget broget budskab ;-)
Godt valg til G... Genbrug har vi brug for!
http://likebree.kaashalvorsen.dk

Koh-I-Noor sagde ...

Ja, de er virkelig søde at se på :)
Tak for din kommentar :)