23. september 2016

Tobias' sangkuffert

Kufferten er købt i Søstrene Grene
Min svigerdatter så en sangkuffert et sted, og spurgte mig, om jeg kunne lave sådan en til Tobias. En sangkuffert er en kuffert fyldt med hæklede ting, der hver hører til en børnesang. Amigurumi er det fine ord, der betegner hæklede, fyldte figurer.
Eftersom jeg kun havde hæklet firkanter til da, var det lidt af en udfordring, men jeg tog gladeligt imod den og synes, det er en pragtfuld idé. Jeg har lært en del undervejs, og jeg har af og til været temmelig imponeret over mig selv ;)

Der er rigtig mange, dejlige børnesange, og jeg har valgt disse 12 til Tobias:

Lille Peter Edderkop

Hjulene på bussen

Tinge-linge-later, Tinsoldater

Mariehønen Evigglad

Jeg har en flyvemaskine

Rapanden Rasmus

Æblemand

Sommerfuglen

Jeg ved en lærkerede

En elefant kom marcherende

Den lille undulat

Blæksprutten Olsen
Samtlige hækleopskrifter er fundet online til gratis afbenyttelse. Hvor er det herligt og tusind tak til jer, der stiller jeres kreationer til rådighed :) De ting jeg ikke kunne finde opskrifter på, opfandt jeg selv.

Jeg har lavet et sangark inkl. foto klar til hver sang, og når de er printet ud, skal de også i kufferten. Så kan Tobias tage kufferten med hvor som helst, og synge sammen med hvem som helst, der kan læse og frydes over at synge sammen med en vidunderlig lille guldklump.

Sangark til hver ting i kufferten
Nu vil jeg glæde mig til at give Tobias kufferten, og mon så ikke vi skal synge til den helt store guldmedalje. Jeg tror det, og jeg glæder mig.

Ingen kommentarer: