24. oktober 2017

Næste stop Polen

Eftersom jeg havde en meget positiv oplevelse med mit road trip i Benelux, kan jeg begynde at drømme om næste road trip. Jeg har endnu ikke været i store dele af Østeuropa, og der vil jeg gerne køre rundt og opleve landene og befolkningen.

Min rute ser indtil videre ud som på billedet.Hvis jeg bruger sammenligner med Beneluxturen, vil jeg komme ud på 6000 km.s kørsel, men jeg tænker, det bliver langt flere kilometer. Hvis Putte (min bil) er klar til det, er jeg også.

Planen er at nå gennem følgende lande:
  1. Tyskland
  2. Polen
  3. Slovakiet
  4. Ungarn
  5. Rumænien
  6. Serbien
  7. Bosnien-Hercegovina
  8. Kroatien
  9. Slovenien
  10. Østrig
Bortset fra Tyskland og Østrig er alle nye lande for mig.
Jeg går og overvejer, hvor lang tid jeg skal bruge, og hvor lang tid jeg orker at være på farten. Jeg har fem ugers ferie at bruge af efter 1. maj 2018. Skal jeg bruge de fem uger på denne tur? Eller skal jeg lægge de fem uger sammen med restferien fra 2017/2018, så jeg har 7-8 uger? I så fald skal rejsen lægges omkring 1. maj - altså fra ca. medio april til primo juni. Det er muligt at lave rejsen kortere end fem uger, men jeg er i tvivl om, det hele bliver for presset.

Jeg har kun een ting, jeg gerne vil opleve på ruten indtil videre. Jeg vil gerne se Otto Schindlers "Deutsche Emaillewaren-Fabrik" i Krakow i Polen. Derfor er det indsat som første stop. Polen er ikke så langt fra Danmark, så jeg behøver ikke have så meget fokus på det land. Men netop dette sted i det sydlige Polen vil jeg have med.

Har du været i nogle af landene fra punkt 3 til 9, hører jeg gerne om det. Måske det kan inspirere mig til et besøg. Du kan skrive om det i en kommentar til dette blogindlæg.

Ingen kommentarer: