15. februar 2018

Dating for feminister 2018

Jeg har nu skrevet med over 200 mænd og været på date med nogle af dem. Jeg har gjort det klart fra starten, at jeg søger venskab, og at vi skal dele interessen for at opleve en masse nyt i hverdagen såvel som ferierne.

Mange vil rigtig gerne lave nogle af de aktiviteter, jeg foreslår. På opfordring kommer de selv med et forslag til en aktivitet. Og når jeg spørger til deres seneste aktiviteter, er den spændende liste tom.

Venskab må være en meget forskellig størrelse, for deres og min opfattelse harmonerer ikke. Eksempelvis er det nødvendigt, at de finder mit udseende tiltrækkende. Det er utroligt, så mange mandevenner jeg kan få, når jeg viser mit foto. "Hvor er du lækker!" og "Du ser godt ud" lader til at være andre ord for "Jeg vil gerne være venner". Hvis ikke jeg vil vise mit foto som det første, men i stedet fortæller, at jeg ser almindelig ud, kan vi ikke være venner.

Hvis jeg skal have en kæreste, skal det gøre mit liv bedre. Ikke holde mig tilbage eller reducere mig til en pyntegenstand.

P.S. En feminist er ikke det kvindelige modstykke til en mandschauvinist.

Ingen kommentarer: