20. marts 2018

DM pistol 2018

Opholdsrummet i Vingsted med de store skærme,
hvor vi kan følge resultaterne.
I weekenden var der Danmarksmesterskab i pistolskydning i Vingsted.

Jeg var der for første gang, og det var rigtig sjovt at prøve at skyde på en bane med tre etager. I hovedskydningen stod jeg på øverste etage, og derfra kunne jeg se skiverne på både min egen og de to etager under mig. Jeg stod på bane 68, så der må være lidt mere end 70 baner, og der skydes altså på dem alle samtidigt.

Hovedskydningen var ikke min bedste, men den var omkring mit gennemsnit, så reelt var det vel ok.

Jeg gik videre til mesterskabsskydningen, og her skød jeg noget af det bedste, jeg har præsteret, siden jeg meldte mig ind i Vodskov Skytteforening for et år siden.

Da jeg og mine skyttevenner forlod Vingsted lørdag eftermiddag, havde vi fine placeringer, så vi syntes egentlig godt, DM kunne stoppe der. Vi ved, at der sidder gode skytter rundt omkring og tjekker resultaterne, før de bestemmer sig for, om de har en reel chance og dermed gider tage af sted.

Søndag tjekkede jeg de endelige resultater, og fik mig et chok. Det var jo mest for sjov og for at støtte de andre, jeg tog med. Men jeg skød mig til bronze ved DM 2018. Hvor vildt er det ikke?


Helt præcist har jeg vundet bronze i V2H2 klassedanmarksmesterskabet i standardpistol 2018 :)))


Jeg gjorde det endda med en gammel Walther GSP klubpistol, jeg først skød ind dagen før. Jeg har bestemt mig for at give mig selv en gave i anledning af det flotte resultat: Min egen pistol.

Min første pistol

Ingen kommentarer: