20. marts 2018

Terrænstævne Ulfborg 2018

Mikkel, Carsten og mig på ruten
Søndag tog DM-holdet videre til terrænstævne i Ulfborg på den jyske vestkyst. Himlen var blå, solen skinnede og vinden var iskold. Det var flot!

Da vi nåede frem, var der en del politi til stede. Jeg gættede på, at de lavede kontrol. Vi fik at vide, at tiderne var forsinkede, men det blev ret hurtigt indhentet. Undervejs på ruten rundt i skoven blev vi stoppet i skydningerne, da politiet gik rundt i terrænet. En mand var efterlyst, og man frygtede, at han var gået i skoven for at ende sit liv. Der var også en helikopter, der fløj systematisk frem og tilbage og afsøgte skoven. Så trist for den efterlyste, at livet er ham så hårdt. Jeg ved ikke, om han er fundet, men jeg håber, han er i god behold og får hjælp.

Bortset fra den triste årsag til afbrydelserne var det en rigtig dejlig dag i godt selskab. Jeg kan godt lide at skyde på en helt anderledes måde end indendørs på de vanlige 15 m. baner.
Det er hyggeligt at gå rundt i naturen, og det er sjovt at skyde efter alle mulige forskellige størrelser skiver, på forskellige afstande, i forskellige stillinger og nogle gange med skiver der kun er fremme et øjeblik.

Jeg vandt ikke noget, blev nr. 12 af 24, og det er helt ok. Jeg vandt en skøn dag med gode mennesker :)


Eftersøgningshelikopter

Mark og Preben ligger yderst til højre

Ingen kommentarer: