17. november 2018

Bucket list punkt gennemført - Besøge Christiania


Sidst jeg var i Christiania, var jeg barn. Jeg husker kun, at jeg var utryg ved at være der. Det normale for mig er at blive væk. Jeg bliver optaget af et eller andet, der skal undersøges, og selv om jeg ikke selv synes, jeg er væk, synes "min flok" det. At jeg er kommet med hjem fra alle rejserne i min barndom, er vist lidt heldigt, for jeg er blevet væk i flere lande - altså syntes mor og far men ikke jeg, for jeg var på eventyr. Men på Christiania var det anderledes. Jeg skulle ikke undersøge noget som helst. Jeg holdt bare godt fast i fars hånd, til vi var ude igen.

I torsdags var jeg på Christiania i forbindelse med en studietur til København. Det var på min bucket list, for jeg havde brug for at få en anderledes oplevelse end sidst. Og det blev det. Jeg gik rundt sammen med min gruppe, så på det hele fra mange sider og snakkede med beboere. Der var ingen følelser i det overhovedet denne gang. Det var bare et studie i samfundshistorie. Men jeg kan krydse et punkt af :)


1 kommentar:

Deborah sagde ...

Jeg håber, du er okay. Jeg har set indlæg /på mit feed) om, at du er syg, som du postede for 5 mdr. siden (men har slettet?). Jeg håber inderligt, du er okay og kommer godt ind i det nye år, og vil skrive, når du får kræfter til det. Dejlig blog med så dejlige fotos. Mange healende hilsener