8. marts 2020

Corona har ramt

Billedet fra um.dk viser hvilke lande, man vurderer som risikable
at besøge pga. coronavirus 8/3 2020. Gul er laveste advarsel,
stigende over orange til rød.
Det var uendelig trist for mig i går at modtage en mail fra DGI om, at de har valgt at aflyse DM i pistolskydning om to uger pga frygten for coronavirus. Jeg har trænet hårdt og målrettet efter det i lang tid, og jeg er der nu, hvor jeg har en reel chance for at skyde mig til en guldmedalje og kalde mig danmarksmester.
Jeg synes, det er at overreagere, og jeg er ikke sikker på, jeg forstår, hvorfor reaktionerne på denne virus er så hysterisk. Det kan vise sig at være det rigtige, men lige nu for mig og DM er det altså noget møg, som jeg er rigtig ked af.

Alle mine rejseplaner for 2020 er også i fare. Jeg holder øje med udenrigsministeriets opdateringer på rejsevejledningerne i alle landene, og indtil videre er det ok at rejse alle stederne, men det kan meget hurtigt ændre sig. Jeg vurderer, at min første rejse til Portugal/Madeira er i fare, fordi den er om kun fire uger. De andre rejser er der længere tid til, og så er der forhåbentlig kontrol med coronavirussen, og verden er vendt tilbage til normalen.

Det er faktisk svært ikke at blive smittet med
hysteriet, fordi man bliver bombarderet med det overalt. Radio, TV, aviser, sociale medier... You name it. Alle steder kører skræmmekampagnen. Men myndighederne siger jo, at corona ikke er farlig for almindeligt sunde mennesker. Men det er der ikke meget popularitet i, så lad os angribe den ved at så tvivl og mere frygt, for hvor sund og rask skal man egentlig være, for at være sikker på ikke at dø af coronasmitte? Den påvirkning, Tamoxifen udsætter min krop for, er måske nok til at jeg ikke vil kunne modstå virusset. Jeg ved det ikke. Jeg ved, at det tærer på mig både fysisk og mentalt at spise pillerne, men hvis ikke jeg spiser dem, stiger min risiko for, at brystkræften vender tilbage. "Pest eller kolera" er blevet skiftet ud med "Corona eller kræft" her.

Corona, du er uønsket og ikke velkommen her. Skrid hjem til Wuhan og dø!


Ingen kommentarer: